Kaip seniai įrašą berašiau, visai apsileidau. Net gavau priekaištų, kodėl nepildau ir nėra nieko naujo! Skuzami. Dariau dvi mažyles picas, vieną sau aštrybę (kaip mano sesė vadino) ir kitą jai. Ir dar jos buvo raudonpadės! Burbuliuota Austėjos, o juosteliuota mano. Kiekvieną kartą iškepus picą pasakau, kad čia buvo geriausia mano iškepta pica. Sakau ir vėl tą patį, rašau receptą, žiūriu į nuotraukas ir seilė tysta. Gaila miltų nėra namie, damn.
Produktai:
aštrybei
- Pagrindo tešla + 1 a.š. maltų saldžiųjų paprikų
- Pamidorų padažas
- Tabasco
- Juodosios alyvuogės
- Medžiotojų dešrelė
- Mocarela
- Kapoti bazilikai
- Svogūnų milteliai
ne aštrybei
- Pagrindo tešla + 1 a.š. maltų saldžiųjų paprikų
- pamidorų padažas
- Juodosios alyvuogės
- Pieniška dešrelė
- Mocarela
- Kapoti bazilikai
- Svogūnų milteliai
Gaminimas:
- Suminkyti tešlą, leisti jai pakilti, padanlinti į dvi dalis ir iškočioti du blynus.
- Aptepti pomidorų padažu, aštrybę papildomai dar tabasco apšlakstyti.
- Dėti alyvuoges, dešreles, mocarela, apibarstyti bazilikais ir svogūnais.
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Skanaus :)
Atrodo net visai neblogai :) O nesinorėjo dešreles pakeisti į kokį vytintą kumpį? :)
AtsakytiPanaikintiNorėjosi kažkuom kitu keisti, nes nesu didelė dešrelių gerbėja, tačiau nebuvo po ranka nieko kito :)
Panaikintisuper :)
AtsakytiPanaikinti