2012 m. liepos 18 d., trečiadienis

Melioninė granita

         Viskas, paskutinė granita šiais metais. Tokiu oru ji net nesivalgo, tik kaupiasi ir kaupiasi šaldiklyje. Dariau iš pusės didelio meliono ir vieno obuolio plius vanilę pavyriau. Saldi tokia, keisto skonio, nes visos buvusios, tai kiekviena skirėsi savo subtiliu skoniu. Citrininė tokia gaivi, braškinė - rūgštoka, migdolinė buvo švelni riešutų skonio. O melioninė tiesiog paprastas saldukas.


Produktai:
  • 500ml vandens
  • Vanilės ankštis
  • Stiklinė cukraus
  • Pusė meliono
  • Obuolys
Gaminimas:
  1. Užvirti vandenį su cukrumi ir smulkinta vanile. Po to ją nukošti.
  2. Melioną ir obuolį sutrinti ir sumaišyti su atvėsusius sirupu.
  3. Atšalusią masę supilti į indą ir padėti į šaldiklį, vis permaišyti.

Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą