2012 m. birželio 8 d., penktadienis

Pomidoro žmona

        Pomidorienė, arba kaip dabar madinga Pomidorė. Pomidorų sriuba su ryžiais. Kiekis čia bus dviems asmenims, arba vienam tokiam kaip man. Puse suvalgiau karštą, tada pailsėjau pusvalanduką ir kitą pusę valgiau šaltą. Ir buvo nustebimas, kad šalta daug daug kartų skanesnė. P.s. kuo toliau, tuo labiau stebiuosi savo nokios 5 megapiksleių kameros sugebėjimais. Geriau varo negu 12 megapikselių olympusas. Kažkoks atvirkšyinis proporcingumas.

Produktai:
  • 2 dideli "Jaučio širdis" rūšies pomidorai
  • Ryšulėlis svogūnų laiškų
  • Sauja ryžių
  • Kelios rozmarino šakelės
  • Tarkuoto sūrio "Džiugas"
  • 2 v.š. grietinės
  • 1 a.š. maltos saldžiosios paprikos
  • Sauja petražolių
  • Druska
Gaminimas:
  1. Užvirti ryžius.
  2. Supjaustytus pomidorus sudėti į verdančius ryžius.
  3. Kai vanduo vėl pradeda virti sudėti supjaustytus svogūnų laiškus, petražoles ir rozamarinus.
  4. Dėti prieskonius, pagal skonį druskos.
  5. Išverda maždaug po 10-15 minučių, nupilti skystį ir sutrinti sriubą.
  6. Įdėti grietinė, išmaityti ir užvirti pakartotinai.
  7. Apsibarstyti daaaaug džiugo valgant.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą