2012 m. sausio 31 d., antradienis

Koldūnų apkepas

           Šiandien "dabojau" sesę, aukle dirbau, psakant. Nekokia iš manęs auklė. Jei kada neturėčiau darbo (pvz dabar), tai negalėčiau ja dirbti. Tiesiog todėl, kad aš pravirkdau vaikus ir tiek. Kelis kartus dienoj. Ir guost nemoku, dėl to jie ilgai nenustoja verkt. Bet ką aš čia nusišneku, šiandien visai gerai sekėsi, apart šito (čia šiek tiek yra vaidybos elemetų) <---. Ir koldūnai jai patiko, lenktyniavom, kuri greičiau suvalgys. Aišku man teko nuobodžiai ir ilgai valgyt kol viskas atšalo, kad tik būčiau pralaimėtoja. Pasirodo taip geri žmonės daro, žinosiu. o dabar easy peasy paturbinti koldūnai.

Produktai:
  • Koldūnų pakelis (skaniau su naminiais, bet tokių neturėjau tuo metu)
  • Lydytas sūris
  • Prieskoniai
Gaminimas:
  1. Išvirti koldūnus sūdytame vandenyje.
  2. Nupilti vandenį.
  3. Sutarkuoti sūrį.
  4. Kepimo skartą ištepti riebalais.
  5. Sudėti koldūnus ir užberti prieksonius (mano buvo itališkų žolelių mišinys ir džiovintos česnako granulės) bei trečdalį tarkuoto sūrio.
  6. Lengvai sumaišyi koldūnus.
  7. Užbarstyti likusį sūrį ir kepti apie 20minučių.
Skanaus !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą