2013 m. kovo 2 d., šeštadienis

Cinamoninės spurgytės

Produktai:
  • 200g varškės
  • 2 kiaušiniai
  • 110g miltų
  • 50g cukraus
  • 1 a.š. vanilinio cukraus
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 a.š. cinamono
  • Aliejaus virimui
Gaminimas:
  1. Kiaušinius sumaišyti su varške ir cukrumi be vaniliniu cukrumi.
  2. Sudėti miltus, cinamoną ir kepimo miltelius, gerai išmiašyti.
  3. Užvirti puode aliejų.
  4. Daryti drėgnomis rankomis varškės rutuliukus ir mesti į aliejų.
  5. Virti, kol paruduos, o ištraukus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.
  6. Gaunasi 25 spurgytės.
Skanaus!

1 komentaras: