2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

Bananiniai avižiniai sausainiai

        Sveiki! Šį kartą ant sveikų produktų patraukė. Bet juk kas sveika, nereiškia, kad neskanu. Labai skanūs, visai nesaldūs, bananų ir migdolų skonio bei įvairių sėklų prieskonį turinys avižiniai sausainiai. Paprastesnės gaminimo eigos nebūna!


        Produktai:

  • 1 gerai prinokęs bananas
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių
  • 2 v.š. kapotų migdolų
  • 2 v.š. įvairių sėklų mišinio (pvz: sėklų mišinys salotoms)
  • 2 v.š. rudojo cukraus (arba daugiau, kad būtų saldžiau)
  • 2 kiaušiniai

        Gaminimas:

  1. Sutrinti bananą, sumaišyti su sėklomis, migdolais ir cukrumi.
  2. Įberti avižinius dribsnius.
  3. Įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
  4. Masę šaukštu dėti ant kepimo popieriaus, išformuoti blynelius.
  5. Kepti apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol kraštai paruduos.


Skanaus!

1 komentaras: